Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 02.06.2017 00:00

Norisināsies dejotājas Vijas Vētras meistarklase

Sestdien, 17. jūnijā, plkst. 15:00 Liepājas Universitātes aktu zālē (Lielā iela 14) ar lekciju un meistarklasi viesosies pasaules slavenā latviešu dejotāja, horeogrāfe, lektore, pedagoģe, un trīszvaigžņu ordeņa kavaliere Vija Vētra (ASV/Latvija).


Vija Vētra ir apliecinājums prāta, ķermeņa un cilvēka dvēseles vitalitātei. Katru gadu, kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas,  V. Vētra ierodas Latvijā no ASV un sniedz meistarklases dažādos Latvijas reģionos. Liepājā viņa viesojusies jau  astoņas reizes.


Pasākuma programmā ir Vijas Vētras lekcija "Fiziskās un garīgās veselības prakšu nozīme cilvēka personīgās un darba ikdienas līdzsvarošanā”, pēc tam meistarklase "Taici vingrošanas komplekss un indiešu klasiskās dejas elementi kā veselības veicināšanas aktivitātes ikdienā un darbā”.


Interesentiem  vēlams ierasties ērtā apģērbā un apavos, gataviem kustībām, nav vajadzīga iepriekšēja sagatavotība. Gaidīti arī cilvēki ar kustību traucējumiem (Universitātē ir lifts).


Pasākumu rīko Liepājas Universitātes lektore, Liepājas BJC deju studija "Arabeska" vadītāja Zita Valka.


Vijas Vētras meistarklase tiek līdzfinansēta no Liepājas pilsētas pašvaldības veselības veicināšanas aktivitāšu budžeta. Projekts saņēmis finansējumu Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas izsludinātajā Veselības veicināšanas projektu konkursā.


Informāciju sagatavoja:

Zita Valka

(Papildu informācija un pieteikšanās: 29662196)