Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 13.05.2017 00:00

Notiks apaļā galda saruna ar Baltijas-Vācijas Augstskolu biroju

19. maijā plkst. 12.00 Liepājas Universitātē notiks apaļā galda saruna par Baltijas-Vācijas Augstskolu biroju un tā piedāvātajām iespējām.

 

Jau vienpadsmit gadus Baltijas-Vācijas Augstskolu birojs piedāvā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas studentiem, zinātniekiem un citiem interesentiem dažāda veida izglītojošus pasākumus par aktuālām ar Vāciju un Eiropas Savienību saistītām tēmām. Tā ir arī tikšanās vieta zinātniekiem un politikas, biznesa un citu jomu profesionāļiem, kurā viņi var dalīties pieredzē un iepazīstināt plašāku sabiedrību ar savām jaunākajām atziņām un diskutēt par tām.

Pasākumā būs iespēja uzzināt, kas ir galvenie Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja darbības lauki un kādas iespējas tiek piedāvātas augstskolu studentiem un mācībspēkiem.


Baltijas-Vācijas Augstskolu birojs darbojas kā „Vācijas centrs” Baltijas valstīs, tā galvenais uzdevums ir sekmēt un veicināt zinātnisko sadarbību starp Vāciju un Baltijas valstīm, kā arī Baltijas valstu starpā. Augstskolu birojs ir ne tikai zinātnieku, bet arī visdažādāko jomu interesentu tikšanās vieta.


Kopš 2010. gada divreiz gadā notiek projektu konkurss, lai sniegtu atbalstu projektiem jebkurā zinātnes nozarē un visdažādākajās formās, piemēram, tematiskām vieslekcijām un semināriem, pētījuma projektiem, konferencēm, publikācijām.


Lai gūtu plašāku ieskatu par Augstskolu biroja aktivitātēm un piedāvāto atbalstu, aicināmikvienu interesentu piedalīties apaļā galda sarunā.


Saruna notiks latviešu valodā. Dalība bez maksas.

 

 


Elīna Riekstiņa, asistente

Baltijas-Vācijas augstskolu birojs