Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 31.03.2017 00:00

„Viedokļu darbnīcā” sacenšas skolēni

Liepājas Universitātes Studentu zinātnes un radošuma dienās Liepājas muzejā notika viedokļu darbnīca "Liepāja – Tava nākotne" Liepājas vidusskolu skolēniem un Liepājas Valsts tehnikuma audzēkņiem. Pasākumu organizēja LSEZ sadarbībā ar Liepājas Universitāti.


Darbnīcā sacentās septiņas komandas, bet žūrijā – Liepājas Universitātes studiju programmas „Biznesa un organizāciju vadība” direktore Aija Kairēna, kura stāsta: „Konkurss tika organizēts trīs kārtās, un katrā no tām bija ne tikai atšķirīgi uzdevumi, bet arī atšķirīgi rezultāti.


 

Pirmajā kārtā bija jāparāda zināšanas par LSEZ vai Liepājas ostu, otrajā no dotajiem materiāliem jāizveido produkts pārdošanai, trešajā jāprezentē sava iepriekš sagatavotā biznesa ideja.


Trešajai kārtai bija jāsagatavojas jau iepriekš. Te varēja vērot ļoti dažādas izpratnes par uzdevuma izpildi. Biznesa ideju konkursā tika prezentēta sanatorija, tropu halle, ceļu segumu ražošana un citas interesantas idejas.


Jaunieši bija ieinteresēti, gatavojušies, spējīgi argumentēt. Darbnīca parādīja radošo domu, tehnisko izpildījumu un spēju pārliecināt žūriju.”