Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 09.01.2017 00:00

Aicina izprast rakstīšanas procesu

14. janvārī notiks Piejūras pilsētu literārās akadēmijas šī gada pirmā aktivitāte. Plkst. 12.00 Liepājas Universitātē, Kūrmājas prospektā 13, 118. telpā, interesenti aicināti uz rakstnieces Janas Egles prozas meistardarbnīcu “Kāpēc tu raksti?”.


Šī būs iespēja piedalīties sarunā par motivāciju, emocijām, kuras rodas rakstīšanas procesā, un rast atbildes uz jautājumu – kas liek rakstīt?


Meistardarbnīca ir turpinājums pagājušā gada pēdējai aktivitātei – Prozas lasījumu pēcpusdienai, kurā darbus lasīja un sarunās par prozas rakstīšanu iesaistījās rakstniece Jana Egle, „Kurzemes prozas lasījumi 2016” laureāti – Linda Skranda, Ēriks Vilsons un LiepU „Rakstniecības studijas” 1. kursa studentes Inga Mastiņa, Ilze More, Ketija Riteniece.


Informācijai – rakstniece Jana Egle ir arī festivāla „Prozas lasījumi 2016” alternatīvās žūrijas balvas ieguvēja. 12. janvārī plkst. 18.00 Liepājā, Zivju ielā 3, notiks viņas pirmā stāstu krājuma “Gaismā” atvēršanas svētki, uz kuriem visi laipni aicināti.


Plašāka informācija, rakstot uz e-pastu: zlinda@inbox.lv. Projekts „Piejūras pilsētu literārā akadēmija” pašlaik tiek realizēts sadarbībā ar Latvijas Rakstnieku savienību, Liepājas Universitāti un Ventspils Starptautisko rakstnieku un tulkotāju māju. Projektu pārstāv nodibinājums „Via Cultura”.