Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 20.12.2016 00:00

Studenti māca dabaszinības Liepājas skolās

Ir noslēdzies šā gada rudens pasākumu cikls dabaszinībās Liepājas skolu sākumskolas skolēniem, ko īsteno Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes Dabaszinību didaktikas kabinets „Dabas vēstniecība Liepājas Universitātē”. Tas notiek pēc pašu izstrādātās un daudzus gadus īstenotās vides izglītības sistēmas pilsētas skolām.


Norisinās sekmīga sadarbība ar Liepājas Sākumskolas skolotāju metodisko apvienību, Liepājas Domes Vides nodaļu un Izglītības pārvaldi. Praktisko pieredzi gūst pasākumu vadītāji – studiju programmas “Pamatskolas skolotājs” 2. un 3. kursa studenti sadarbībā ar docenti Ludmilu Karuli.


2.kursa studentes novadīja pētniecisko nodarbību ciklu 3. klašu skolēniem, kas ietvēra ģeogrāfijas, bioloģijas, fizikas un ķīmijas jomas. Skolēnu atsaucība, ieinteresētība un vēlme nodarbības turpināt liecina par jauno skolotāju mērķtiecīga un radoša darba prasmēm.


Savukārt 3.kursa studentes vadīja nodarbības 5.vidusskolas 1. klases skolēniem, apliecinot teicamu meistarību satura  plānošanā,  pētnieciskās darbības organizācijā un   atraktīvā realizācijā.


Mūsu nākamie dabaszinību skolotāji spēs īstenot vides izglītību mūsdienīgā līmenī!

 

DIF sagatavota informācija