Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 22.11.2016 00:00

LiepU būs seminārs par AIESEC piedāvātajām prakšu iespējām

Šā gada 30. novembrī plkst. 13.30, 221. telpā (Lielā ielā 14) visi interesenti aicināti apmeklēt informatīvo semināru, kurā būs iespējams uzzināt par studentu organizācijas AIESEC piedāvātajām profesionālajām darba praksēm un brīvprātīgo darbu ārzemēs. Tikšanās laikā būs iespēja uzzināt vairāk par prakšu veidiem un brīvprātīgā darba iespējām, kā arī rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem.


AIESEC starptautiskās prakšu programmas laikā ir iespēja iegūt darba pieredzi, dzīvot multikulturālā vidē, iepazīt jaunus cilvēkus, gūt jaunus iespaidus, uzlabot angļu valodas un komunikācijas prasmes, kā arī dot savu ieguldījumu sabiedrības attīstībā.


AIESEC starptautisko prakšu programma sniedz jauniešiem iespēju strādāt apmaksātā prakses vietā no sešiem mēnešiem līdz pusotram gadam kādā no 126 valstīm visā pasaulē, piemēram, Brazīlijā, Indijā un Ķīnā, gūstot profesionālu un starptautisku pieredzi IT, menedžmenta, vadības, mārketinga un daudzās citās jomās, vienlaikus iepazīstot dažādu valstu kultūru.


Savukārt brīvprātīgā darba programma dod iespēju piedalīties dažādos vides un sociālajos projektos, izglītojot jauniešus par sociālām problēmām, kā arī mācot valodas un dodot iespēju apgūt jaunas prasmes. Dalība šajā programmā ilgst vidēji 6-8 nedēļas, un tās laikā jaunietim tiek nodrošināts uzturs un dzīvesvieta, kā arī iespēja iepazīt izvēlētās valsts sabiedrību, mācīties valodu un iepazīt dzīvesveidu.


AIESEC ir pasaulē lielākā studentu un jauniešu vadīta organizācija, kas darbojas jau 64 gadus. AIESEC mērķis ir atklāt un attīstīt jauniešu līderības potenciālu, pozitīvi ietekmējot apkārtējo sabiedrību. Šobrīd vairāk nekā 2400 universitātēs 126 valstīs AIESEC nodrošina iespējas jauniešiem iegūt prakses vietas ārzemēs, attīstīt savas līdera spējas, izveidot personīgo kontaktu tīklu un atklāt virzienu un mērķus savai nākotnes darbībai. Latvijā AIESEC darbojas kopš 1995.gada.

 

Vairāk informācijas par AIESEC :

www.aiesec.lv

http://www.facebook.com/AIESEC.Latvia