Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 21.11.2016 00:00

LiepU apmaiņas studenti aicina iepazīt viņu valstu kultūru

Kopš 2012. gada ārvalstu studentu kultūru apmaiņas vakari ir kļuvuši par Liepājas Universitātes katra akadēmiskā gada tradīciju.


Pateicoties kultūru apmaiņas vakariem esam ne tikai uzzinājuši interesantu, līdz šim nezināmu informāciju par dažādām valstīm, bet arī veicinājuši vienotākas sabiedrības veidošanos, kurā ir vieta gan vietējiem, gan ārvalstu studentiem.


Šajā studiju semestrī ārvalstu studenti, lai prezentētu savu valsti un iepazītu citu valstu kultūras, tiksies jau trešo reizi. Oktobrī pilna laika ārvalstu studenti un apmaiņas studenti iepazina Latviju caur dziesmām, dejām un rakstu zīmēm, savukārt novembra sākumā Erasmus+ apmaiņas studenti no Turcijas un Lietuvas iepazīstināja mūs ar savu valstu tradīcijām.


Trešajā kultūru apmaiņas vakarā trešdien, 23. novembrī, plkst. 18.00 Liepājas Jauniešu mājā, Kungu ielā 24, visi interesenti tiek aicināti iepazīt Etiopijas, Korejas un Somijas kultūras.


Erasmus+ apmaiņas studenti būs ne tikai sagatavojuši prezentāciju par savu valsti, bet arī piedāvās piedalīties interesantās atrakcijās.


Uz kultūru apmaiņas vakaru aicināti visi interesenti!


Ērika Lauberga

Ārzemju sakaru daļas vecākā referente