Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 24.10.2016 00:00

Aicina LiepU studentus, mācībspēkus un darbiniekus pieteikties “Fakultāšu dejām 2”

Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) organizē pasākumu „Fakultāšu dejas 2”, kurā aicina piedalīties gan LiepU studentus, gan arī mācībspēkus un darbiniekus.


„Fakultāšu dejās” katru fakultāti pārstāvēs komanda desmit cilvēku sastāvā, savā starpā sacenšoties dejā – izpildot sešas 30 sekunžu garas dejas. Deju cīņas norisināsies 16. decembrī gaidāmās Ziemassvētku balles ietvaros.


No 21. līdz 30. oktobrimvar pieteikties „Fakultāšu dejām 2”, aizpildot dalības anketu, kas pieejama pie izvietotajiem plakātiem visāš LiepU ēkās un dienesta viesnīcā, tajā norādot vārdu, uzvārdu, fakultāti, studiju programmu, telefona numuru, e-pastu un motivāciju, kāpēc vēlies piedalīties, un iemetot to urnā, kas izvietota Liepu vestibilā, Lielajā ielā 14. LiepU darbiniekiem anketā pie fakultātes jānorāda sava attiecīgā struktūrvienība.


Ja neizdodas pieteikumu nogādāt līdz urnai LiepU vestibilā, var pieteikties rakstot elektroniski: zzane.jansone@gmail.com


Pēc pieteikšanās tiks nokomplektētas fakultāšu komandas un dalībniekiem tiks dota iespēja visu mēnesi līdz pat Ziemassvētku ballei mācīties pie profesionāliem Liepājas deju treneriem.


„Fakultāšu dejas 2” sniegs iespēju ne tikai lieliski pavadīt laiku, bet arī iegūt jaunus draugus, iepazīt pasniedzējus no citas puses, cīnīties par vērtīgām balvām un pierādīt citiem savu un savas fakultātes daudzpusību, tāpēc esi aktīvs un piesakies!


Ja rodas kādi jautājumi par pasākumu, uz tiem atbildēs Zane Jansone, LiepU SP Kultūras virziena vadītāja – e-pasts zzane.jansone@gmail.com, tel. 29232190.