Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 28.09.2016 00:00

Tuvojas Zinātnieku nakts

Piektdien, 30. septembrī, no pulksten 18.00 līdz 22.00 Liepājas Universitātē notiks gadskārtējā Zinātnieku nakts, kurā tās apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar zinātnes interesanto un neiepazīto pusi.


Šogad Liepājas Universitātē Zinātnieku nakts pasākumi notiks visās trīs universitātes ēkās – Dabas un inženierzinātņu fakultāte savus pasākumus piedāvās Krišjāņa Valdemāra ielas ēkā, Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte – Kūrmājas prospektā 13, bet Pedagoģijas fakultātes pasākumi notiks Liepājas Universitātes centrālajā ēkā Lielā ielā 14.


Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes lektors Dzintars Tomsons uzsver: „Zinātnieku naktī būs iespēja gan iepazīties ar to, ko zinātnieki dara laboratorijās, kādus rezultātus savos pētījumos viņi iegūst un kādi ir veicamie pirmie soļi, lai varbūt kļūtu par zinātnieku. Pie mums varēs pārliecināties, ka zinātne patiešām ir interesanta."


Ar pilnu Liepājas Universitātes Zinātnieku nakts programmu var iepazīties www.liepu.lv . Gaidām visus interesentus un potenciālos jaunos zinātniekus!




Zinātnieku nakts programma ŠEIT.