Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 02.09.2016 00:00

Studentu padome aicina apmeklēt “Pirmkursnieku nedēļas” pasākumus

Pirmajā studiju nedēļā, no 5. līdz 9. septembrim, Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) rīko „Pirmkursnieku nedēļu”, lai palīdzētu jaunajiem studentiem iepazīties ar universitāti, Liepāju un citiem studentiem.

 

Pasākumi sāksies pirmdien, 5. septembrī, ar informatīvo lekciju LiepU aktu zālē 13:00 un pēc tam – ekskursiju pa LiepU ēkām 13:30, kur jaunajiem studentiem tiks ierādīts, kā atrast īstās telpas un īstos cilvēkus, kad rodas tāda nepieciešamība.

 

Iepazīt Liepāju un apskatīt Liepājas centru interesantā veidā pirmkursnieki varēs otrdien, 6. septembrī, pastaigā “Izgaršo Liepāju!”. Tikšanās būs pie LiepU galvenās ēkas Lielajā ielā 14 plkst. 16:30. Pastaiga plānota aptuveni divas stundas, un pēc tam studenti aicināti uz kopīgu pasēdēšanu pie LiepU zālājā, lai aprunātos un dalītos iespaidos.

 

Trešdien, 7. septembrī, plkst. 11:30 LiepU foajē būs iespēja iepazīties ar ārpusstudiju aktivitāšu piedāvājumu, kā arī pieteikties un uzzināt sev interesējošo informāciju. Savukārt vakarā no 19:00 līdz 24:00 LiepU vestibilā norisināsies “Spēlmaņu vakars”, kura apmeklētāji varēs asināt prātus un labi atpūsties, spēlējot dažādas spēles – Sabotieri, Alias, Saderēsim un citas. Visas spēles tiks iemācītas tiem, kuri tās spēlēs pirmo reizi.

 

Brīvā un neformālā gaisotnē jaunie studenti ar studiju biedriem varēs iepazīties ceturtdien, 8. septembrī, ballītē “Atā, mammu!” klubā “Fontaine Palace”. Sākums plkst. 22:00.  Gaidāmas neformālas sarunas, dažādas spēles un citi pārsteigumi.

 

Nedēļas pasākumi noslēgsies piektdien, 9. septembrī, ar pirmo SP sēdi, uz kuru aicināti ierasties visi jaunie interesenti, lai pievienotos SPiešu pulciņam. Studenti tiks iepazīstināti ar to, kas tad īsti ir Studentu padome un kāda ir tās loma universitātē. Sēde notiks SP mājās – 125. telpā plkst. 17:00. Arī pēc tam plānota neformāla pasēdēšana, lai iepazītos vēl tuvāk.

 

Divi aktīvākie “Pirmkursnieku nedēļas” pasākumu apmeklētāji, tiks pie balvām no “Dzintara boulinga”.

 

Visos pasākumos ieeja ir bez maksas.

 

Plašāka informācija par „Pirmkursnieku nedēļu” pie SP Kultūras virziena vadītājas Zanes Jansones – tel. 29232190, e-pasts: zzane.jansone@gmail.com.