Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 18.08.2016 00:00

Papilduzņemšanā iespēja pieteikties arī uz budžeta vietām

No 29. augusta līdz 2. septembrim Liepājas Universitātē notiks papilduzņemšana gan pamatstudijās, gan augstākā līmeņa studijās. Iespējams pieteikties gan uz valsts finansētajām budžeta vietām, gan uz maksas vietām.


Bakalaura studiju programmās “Skolotājs (Pamatizglītības skolotājs)”, “Informācijas tehnoloģija”, “Mehatronika”, “Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija”, “Matemātika, fizika un datorzinātnes”, “Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija”, “Dizains (Fotomāksla)”, “Eiropas valodu un kultūras studijas”, maģistra studiju programmās “Jauno mediju māksla”, “Vispārējās izglītības skolotājs (informātikā)”, “Vispārējās izglītības skolotājs (matemātikā)”, “Vispārējās izglītības skolotājs (pirmsskolā metodiķa darbā)”, “Informācijas tehnoloģija”, doktora studiju programmā “E-studiju tehnoloģijas un pārvaldība”.


Šajā laikā iespējams pieteikties arī studijām pārējās LiepU īstenotajās studiju programmās gan pamatstudijās, gan augstākā līmeņa studijās, tostarp, maksas, nepilna laika un tālmācības  studijās.


Jautājumu gadījumā sazināties ar LiepU Uzņemšanas komisijas sekretāri Gunu Pūci, e-pasts: uznemsana@liepu.lv ; guna.puce@liepu.lv . Plašāka informācija par papilduzņemšanu skatīt ŠEIT.