Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 14.06.2016 00:00

Sestdien Liepājas Universitāte aicina uz Atvērto durvju dienu

Sestdien, 18. jūnijā, pulksten 11.00 pie Liepājas Universitātes notiks Atvērto durvju diena. Tajā ikviens interesents varēs uzzināt par studiju iespējām Kurzemes lielākajā augstskolā. Uz jautājumiem atbildēs katras fakultātes dekāns, būs pieejami karjeras konsultanta pakalpojumi, lai varētu atrast piemērotāko studiju programmu tiem, kas vēl nav izlēmuši.


Studēt gribētājiem atgādinām, ka Liepājas Universitātē ir Dabas un inženierzinātņu, Humanitāro un mākslas zinātņu, Pedagoģijas un sociālā darba  un Vadības un sociālo zinātņu fakultātes, un tajās sagatavo speciālistus vairāk nekā trīsdesmit studiju programmās.


Liepājas Universitātes rektora vietas izpildītāja Māra Zeltiņa uzsver, kādas ir priekšrocības, studējot Liepājā: „Pirmkārt, šeit ir izvēles iespējas attiecībā uz studiju specializāciju vienas programmas ietvaros, kā arī izvēles iespējas attiecībā uz studiju formātu – pilna vai nepilna laika studijas. Otrkārt, ir iespēja kontaktēties ar pasniedzējiem un ietekmēt procesus.”


Studentu padomes dalībnieki gan pastāstīs par studentu dzīvi, gan, piedaloties viņu organizētajā aptaujā, būs iespēja laimēt ieejas biļetes uz dažādiem pasākumiem.


Tiekamies sestdien, 18. jūnijā, pulksten 11.00 pie Liepājas Universitātes! 


Plašāka informācija par uzņemšanu pieejama ŠEIT.