Jaunumi:

Atpakaļ
-, 06.06.2016 00:00

Būs nometne "Citi studentu Jāņi. Savvaļā."

Sesija var būt pavisam neganta, mācību gads nebeidzami garš, bet jau pavisam drīz būs beidzot pienākuši Jāņi un tos nu gan jāatzīmē godam, īpaši studentiem.


Lielisks piedāvājums šo svētku aizvadīšanai ir nometne “Citi studentu Jāņi. Savvaļā.”, kura norisināsies no 21. līdz 24. jūnijam Usmā. Nometnē studentiem būs iespēja gan aizdomāties par nozīmīgām tēmām, kam ikdienā nereti netiek pievērsta uzmanība, gan arī kārtīgi izklaidēties un atpūsties. Pirmo uzdevumu palīdzēs veikt Patriks Nūnans no ASV, kurš dalīsies uzrunās par tēmu “Starts, ceļš, finišs” (Kur savā dzīves ceļā esam šobrīd? Kāds ir bijis tā starts? Kādu finišu vēlamies sasniegt?), kā arī  diskusijas grupās un dažādi izglītojoši semināri. Savukārt par izklaidi un atpūtu gādās aizraujošs pārgājiens dabā, jautras Jāņu svinības līdz rītausmai, radošās darbnīcas, stipro skrējiens puišiem un daudzi, daudzi pārsteigumi. Nometnes dalības maksa ir 35 eiro, guļot gultās, 30 eiro – klašu telpās uz līdzi paņemtā matracīša, 25 eiro – teltīs.


Nometni rīko Latvijas Kristīgā Studentu Brālība (LKSB) – starpkonfesionāla biedrība ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu. Kopš 1993. gada LKSB rīko diskusiju grupas, seminārus un lekcijas, kā arī tematiskas nometnes visā Latvijā.


Vairāk informācijas un pieteikšanās ŠEIT.


Seko līdzi jaunumiem facebook lapā, skatīt ŠEIT.


Elīna Tomasa, Latvijas Kristīgā Studentu Brālība