Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 06.06.2016 00:00

Liepājas Universitāte ir aizvadījusi Veselības dienu

Nedēļas nogalē Liepājas Universitātes studenti, mācībspēki un darbinieki pulcējās tradicionālajā Veselības dienā. Šoreiz tā notika atpūtas bāzē „Draudzība” Bernātos.


Veselības dienas dalībniekiem bija iespēja kopīgi veikt iesildīšanos jūras krastā un piedalīties dažādās ar jautrību un veiklību saistītās sacensībās. Neizpalika zupas ēšana, desiņu cepšana un labāko, veiklāko noteikšana. Balvas no atbalstītājiem – Liepājas Olimpiskā centra, Liepājas teātra, Kino “Balle”, klubs “Vecais Vikings” – saņēma gan labākās komandas, gan individuālie dalībnieki. Viņu vidū studenti un darbinieki.


Vadības un sociālo zinātņu fakultātes dekāne Inese Lūsēna – Ezera saka: „Patika viss – gaisotne, labs laiks, iespēja izkustēties, jūra, putnu dziesmas, garšīgā zupa un desiņas. Tas bija patīkami pavadīts laiks.” Savukārt grāmatvede Linita Misus atzīst: „Izrādās, ka, ikdienā pavadot laiku pārsvarā pie datora, tomēr varu gan bumbu grozā iemest, gan iziet veiklības stafeti. Tā bija laba iespēja pavadīt dienu ar kolēģiem neformālā gaisotnē.”


Liepājas Universitāte saka paldies visiem, kuri atrada laiku un vēlēšanos būt kopā, izkustēties un gūt pozitīvas emocijas!
FOTO