Jaunumi:

Atpakaļ
-, 30.05.2016 00:00

Notiks galda spēļu vakars LiepU dienesta viesnīcā

Jūnijs daudziem studentiem ir saspringts laiks, kad prātu nodarbina sesija, studiju darbu rakstīšana un citas lietas. Tomēr reizēm ir nepieciešams no mācībām “atslēgties” un vienkārši jautri pavadīt laiku, lai iegūtu jaunus spēkus un enerģiju. Tādēļ ceturtdien, 6. jūnijā, plkst. 18:00 - 21:00 Liepājas Universitātes dienesta viesnīcā (Ganību iela 36/48, 2. stāva foajē) būs galda spēļu vakars, uz kuru aicināts ikviens students un cits interesents, lai vienkārši atpūstos, iemēģinātu spēkus kādā sen aizmirstā vai vēl nezināmā galda spēlē.


Par jauku atmosfēru gādās arī bezmaksas amerikāņu uzkodas, kuras būs sarūpējis Liepājā dzīvojošs amerikānis Eric Zirk. Vakara gaitā būs arī iespēja uzzināt vairāk par nometni “Citi studentu Jāņi”, kura norisināsies no 21. līdz 24. jūnijam Usmā.


Pasākumu rīko Latvijas Kristīgā Studentu Brālība (LKSB) - starpkonfesionāla biedrība ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu. Kopš 1993. gada LKSB rīko diskusiju grupas, seminārus un lekcijas, kā arī tematiskas nometnes visā Latvijā.


Vairāk informācijas ŠEIT.



 

Informāciju sagatavoja:

Elīna Tomasa

24810052

lksb.liepaja@gmail.com