Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 26.05.2016 00:00

Ir pārvēlēta Studentu padomes priekšsēdētāja

Š.g. 24. maijā plkst. 16:20 Liepājas Universitātē, Studentu padomes telpās notika Liepājas Universitātes 20. Studentu padomes priekšsēdētājas Kristīnes Lindbergas un priekšsēdētājas vietnieces Alīnas Katrīnas Kūtres pārvēlēšana.


Priekšsēdētājas pārvēlēšana notika viņas atlūguma iesniegšanas dēļ. Atlūguma iesniegšanas iemesls – priekšsēdētāja nespēja apvienot savus darba pienākumus ar studijām universitātē. Reizē ar priekšsēdētāju tika pārvēlēta tās vietniece, jo viņa izvirzīja savu kandidatūru uz priekšsēdētājas amatu, kā arī viņas iepriekšējais amats bija jānodod cita Studentu padomes locekļa rokās. Uz priekšsēdētāja vietnieces amatu savu kandidatūru izvirzīja Kristīne Lindberga.


Vēlēšanās piedalījās vairāk kā puse no balsstiesīgajiem (8 no 15), kuri izlēma to, vai abas amatu kandidatūras tiks apstiprinātas. Par Alīnas Katrīnas Kūtres ievēlēšanu priekšsēdētājas amatā vienbalsīgi nobalsoja “par” visi klātesošie balsstiesīgie. Par Kristīnes Lindbergas kandidatūru uz priekšsēdētājas vietnieces amatu “par” nobalsoja 5 balsstiesīgie, bet “pret” 3 balsstiesīgie; balsošanas rezultāti apstiprināja abas kandidatūras. Gan Alīna Katrīna Kūtre, gan Kristīne Lindberga apņemas godpilni veikt savus tagadējos pienākumus.

 

Informāciju sagatavoja:

Anita Lazdeniece,

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

tālr. 29817736

e-pasts: anitalazdeniece@gmail.com