Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 23.05.2016 00:00

Muzeju nakts godam aizvadīta

Sestdien, 21. maijā,  Liepājas Universitāte godam ieņēma savu vietu Muzeju nakts dalībnieku vidū.


Pie universitātes bija skatāms studiju programmas Skolotājs virziena Sporta un deju skolotājs studentu un absolventu vadīto kolektīvu koncerts. Skatītājiem dejoja sporta deju pāris Oļegs Oļinskis un Katrīna Neimane, deju grupa Darjas Jakovenko vadībā, kā arī Katoļu pamatskolas tautas deju kolektīvs Sintijas Dances vadībā un „East Winddance” studija Sergeja Veļokorodova vadībā.


Bagātīgu dižkoncertu sniedza TDK „Banga”, VPDK „Bandzenieki” un JDK „Spārni” Kristīnes Kārkliņas vadībā. Skatītāju atsaucība bija pateicība dejotājiem par ieguldīto sirdi un darbu.


Iestājoties tumsai, Liepājas Universitāti neparasti krāšņu padarīja Jauno mediju mākslas studentu gaismojums (paldies Pēterim Riekstiņam)  un skaņu māksla Trihars, VOID, Dejo un Locies un Guntas Dombrovskas izpildījumā. Universitātes foajē bija skatāmi Jauno mediju mākslas studentu darbi, kā arī viņu radītās īsfilmas (paldies Maijai Demiterei).


Jau otro gadu piedaloties Muzeju nakts pasākumos, Liepājas Universitāte ir parādījusi, ka ieņem noteiktu vietu pilsētas kultūras dzīvē un ir tās cienījama sastāvdaļa.


FOTO