Jaunumi:

Atpakaļ
-, 04.04.2016 00:00

Universitātē diskutēs par klimata pārmaiņām

Trešdien, 6. aprīlī, Liepājas Universitātē notiks seminārs „Klimata pārmaiņu izglītība visiem”, kuru organizē biedrība „Zaļā brīvība”, Latvijas Universitāte un  Liepājas Universitāte.


Klimata pārmaiņas kļūst par arvien aktuālāku tēmu gan politiskajās diskusijās, gan izvēloties nākotnes attīstības stratēģijas biznesā. Semināra mērķis ir stiprināt klimata pārmaiņu diskusiju Latvijas reģionos.


Reģistrācija semināram 6. aprīlī sākas no pulksten 9.00, bet no pulksten 10.00 speciālisti diskutēs par biedrības „Zaļā brīvība” un Latvijas Universitātes realizētā projekta tēmām un rezultātiem, savukārt pulksten 13.00 diskusiju par Liepājas Universitātes izstrādāto izglītības  moduli „Klimata pārmaiņas” piedāvās universitāte.


Bioloģijas zinātņu doktore Māra Zeltiņa skaidro: „Šī ir aktuāla tēma, jo klimata pārmaiņas ietekmē dažādas mūsu dzīves jomas – dzīves vidi, augu un dzīvnieku valsti, cilvēka veselību un drošību. Šādi projekti tiek realizēti, lai cilvēkus informētu par klimata pārmaiņām, rosinātu izvēlēties videi draudzīgu dzīvesveidu , kā arī lai cilvēki spētu pielāgoties šim pārmaiņām.”


PROGRAMMA