Jaunumi:

Atpakaļ
-, 11.03.2016 00:00

Liepājas Universitātē tika atzīmēta Starptautiskā sieviešu diena

Nedēļas sākumā par godu Starptautiskajai sieviešu dienai, Liepājas Universitātē notika seminārs “Partnerattiecības – ceļš pie savas būtības”, kuru vadīja Zanda Erbss.  Seminārā tika aicināti piedalīties Liepājas Universitātes studenti, mācībspēki u.c. darbinieki, kā arī to “otrās pusītes”.


Zanda Erbss par attiecībām raksta: “Pateicoties attiecībām un mijiedarbībai, cilvēks pamazām sevi iepazīst un uzzina, kas viņš ir. Tāpēc attiecības ir lielākā dāvana, ko Dzīve mums piedāvā. Attiecības ar otru cilvēku ir patiess izaicinājums, jo cilvēks var sevi atklāt ļoti dziļi. Reti kurš no mums ir gatavs tam, jo bailes ir lielākas par iespēju riskēt sevi atvērt kādam pilnībā, tātad arī sev.”


Semināra noslēgumā notika loterija, kurā katrai sievietei bija iespējams iegūt savā īpašumā dāvaniņas no pasākuma atbalstītājiem.


8. marta rītā Liepājas Universitātes foajē sievietes gaidīja pārsteigums. Ar konfektēm un sveicieniem tika iepriecinātas 200 sievietes.


Pasākumu atbalstīja: Liepājas Universitāte, Liepājas Universitātes Studentu padome, VSIA “Liepājas Simfoniskais orķestris”, AS LAUMA LINGERIE, SIA “Kino Balle”, “Ātrā frizētava”, fotogrāfs Roberts Klēpis, SIA “RedSunBuffet”, kafejnīca “Dzirnaviņas”, SIA “PURE Academy”, “Zumba Fitness” Liepāja.


Zanda Erbss – Baltijas astroloģijas, Sokrāta tautskolas u.c. lektore filozofijā, astroloģijā, reliģijā, ezotēriskā.


FOTO


 

Informāciju sagatavoja:

Liepājas Universitātes

Studiju programmas „Komunikācijas vadība”, Sabiedrisko attiecību vadības

2. un 3.kursa studenti