Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 07.03.2016 00:00

LiepU TDK “Banga” saņem Liepājas Kultūras balvu 2015

Liepājas Universitātes Tautas deju kolektīvam “Banga” un tā vadītājai Kristīnei Kārkliņai tika pasniegta Liepājas Kultūras balva 2015 par kolektīvu izaugsmi un izciliem sasniegumiem 2015. gadā.Liepājas Kultūras balvas 2015 pasniegšanas ceremonija notika 4. martā Liepājas Latviešu biedrības namā.


TDK “Banga” vadītāja Kristīne Kārkliņa, saņemot balvu, teica vislielāko paldies saviem dejotājiem, savai komandai par kopīgi ieguldīto darbu kolektīva izaugsmē un tiem, kuri sasniegto pamanījuši un novērtējuši.


Kopumā Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” saņēma 43 pieteikumus ar 34 nominantiem Liepājas Kultūras balvai 2015, no tiemtika godināti deviņi Kultūras balvas 2015 laureāti.


Iesniegtos pieteikumus Kultūras balvai izvērtēja komisijas priekšsēdētājs Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sporta jautājumos Vilnis Vitkovskis, Liepājas Kultūras pārvaldes vadītājs Juris Jirgens, video mākslinieks un Kultūras balvas 2014 laureāts Roberts Vītols, Liepājas Universitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes dekāne Zanda Gūtmane, Latvijas Kultūras akadēmijas asociētā profesore, teātra kritiķe un www.kroders.lv galvenā redaktore Līga Ulberte, nodibinājuma “Via Cultura” vadītāja un muzikoloģe Dace Bluķe un Kurzemes plānošanas reģiona kultūras speciāliste Dace Reinkopa.


Sveicam un lepojamies gan ar laureātiem TDK “Banga” un tā vadītāju Kristīni Kārkliņu, gan ar nominantiem LiepU sieviešu kori “Atbalss” un diriģentēm Ilzi Valce un Olgi Blauzdi un LiepU Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes un Kurzemes Humanitārā institūta zinātniskā žurnāla “Scriptus Manet” komandu.