Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 20.11.2015 00:00

Decembra sākumā gaidāma LiepU Ziemas balle

Lai ieskandinātu gada gaidītākos svētkus, šogad nedaudz ātrāk kā ierasts – jau 4. decembrī Studentu padome organizē visa gada krāšņāko notikumu – Liepājas Universitātes (LiepU) Ziemas balli Liepājas Olimpiskajā centrā, uz kuru aicināti visi studenti, mācībspēki un arī darbinieki.


Balle tiks atklāta 21:00, svētku vakaru muzikāli piepildīs grupa „Without Borders” no Bauskas. Pasākums ilgs līdz 5:00 no rīta. Rezervēt galdiņus un saņemt ielūgumus uz balli iespējams līdz 3. decembrim Studentu padomē, 125. telpā, Lielajā ielā 14. Dodoties rezervēt vietu pie galdiņa, līdzi jāņem studenta apliecība.


Arī šogad ballē neiztrūks foto stūris, kurā būs iespējams iemūžināt krāsainus mirkļus paliekošām atmiņām. Tāpat gaidāmi arī dažādi citi pārsteigumi balles laikā.


Paldies pasākuma atbalstītājiem – kino “Balle”, kafejnīcai “Darbnīca”, Liepājas Olimpiskā centra Ledus hallei, kā arī Baseinam & SPA, frizētavai “Ilsa”, piedzīvojumu spēlei “Escape Room Karosta”, uzņēmumam A/S “Ingrid D”, “Skrīveru Saldumiem”, svaru zālei “Royal Fitness” un veikalam “Discomania”.