Jaunumi:

Atpakaļ
-, 12.11.2015 00:00

Tiekas Latvijas augstskolu, skolu mācību spēki un NVO pārstāvji

2015. gada 9. un 10. novembrī Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē tikās Latvijas augstskolu, skolu mācību spēki un NVO pārstāvji, lai dalītos pieredzē par projekta ‘’Nevalstisko organizāciju un augstākās izglītības iestāžu partnerība attīstības sadarbībai izglītībā’’ (Nr.2015-07/10/01) ietvaros izstrādātā metodiskā materiāla ‘’Dari Izproti Līdzdarbojies Lepojies Esi (DILLE) lokāli un globāli’’ aprobāciju skolotāju, studentu un skolēnu auditorijās.

 

Globālā un lokālā izpratnes veicināšana notiek gan izprotot un analizējot pieredzes stāstus cilvēka, kopienas, Latvijas, Eiropas un pasaules kontekstos, gan veicot padziļinātus pētījumus un darbojoties, lai sekmētu pārmaiņas. Līdz šim  materiāls ir aprobēts starp 256 skolotājiem, 280 studentiem un  247 skolēniem. Korelācija starp vecumu un globalizācijas kontekstu pieņemšanu atklāja, ka jaunākie dalībnieki ir atvērtāki šiem procesiem.

 

Liepājas Universitāti šajā projektā pārstāv Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes asociētā profesore Ilze Miķelsone un lektore Svetlana Lanka.

 

Ja vēlaties uzzināt vairāk un līdzdarbosies, organizēt izglītības pasākumus savā kopienā, informāciju varat atrast:https://www.facebook.com/cooperationineducation   

 

Sociālajos medijos izmantotais projekta tēmturis: #esiDILLEprojekts
















Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes

asociētā profesore 

Ilze Miķelsone