Jaunumi:

Atpakaļ
| Ārzemju sakaru daļa, 04.11.2015 00:00

Aicina LiepU personālu pieteikties Erasmus+ mobilitātēm uz ASV

Ārzemju sakaru daļa aicina LiepU docētājus un darbiniekus līdz 2015. gada 9. novembrim pieteikties starptautiskās programmas Erasmus+ mobilitātēm 2015./2016. studiju gadā uz ASV, LiepU partneraugstskolu – Ročesteras Tehnoloģiju institūtu. Saskaņā ar noslēgto starpinstitucionālo Erasmus+ darabības līgumu, pieteikumi tiek gaidīti no mākslas, informācijas tehnoloģijas, datorzinātņu studiju virzienu personāla.

 

Pieteikumus jāiesniedz Ārzemju sakaru daļā, Lielajā ielā 14, 218. kabinetā.

 

Docētājam vai darbiniekam, kurš piesakās Erasmus+ mobilitātei, ir jābūt:

 

  • darba attiecībās ar  Liepājas Universitāti;
  • spējīgam īstenot kādu no ERASMUS+ mobilitātes aktivitātes mērķiem;
  • spējīgam komunicēt labā angļu valodā.

 

 

Docētājs vai darbinieks piesakoties iesniedz šādus dokumentus:

 

  • pieteikuma anketa ERASMUS+ docētāju mobilitātei (veidlapa S-6-1 vai S-6-4 ar fotogrāfiju).

 

 

Informācija par docētāju mobilitāti un pieteikuma anketa atrodama ŠEIT

Informācijas par darbinieku mobilitāti un pieteikuma anketa atrodama ŠEIT

 

No 2015.gada 22. novembra līdz 31. oktobrim LiepU vecākais speciālists starptautiskās sadarbības jautājumos devās uz ASV uz LiepU partneraugstskolu – Ročesteras Tehnoloģiju institūtu, kas atrodas Ņujorkas štatā. Brauciena laikā P.Morevs iepazīstināja institūta vadību ar Erasmus+ programmas pamatnostātnēm, pārrunāja nākamos sadarbības soļus. Vizītes laikā noritēja arī tikšanās ar institūta studentiem, lai iedrošinātu viņus pieteikties apmaiņas studijām uz Latviju.

Liepājas Universitātes pieteiktais Erasmus+ programmas KA1 pamatdarbības projekts uz Amerikas Savienotajām Valstīm paredz LiepU personālam lasīt lekcijas un gūt jaunu pieredzi šajā augstkolā. Tāpat LiepU varēs uzņemt studentus un personālu no šīs partneraugtskolas šajā akadēmiskajā gadā.