Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 17.09.2015 00:00

Sākusies pieteikšanās LiepU dienesta viesnīcas stāvu vecāko vēlēšanām

Lai piedalītos savas dzīves vietas kārtības uzturēšanā, Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) aicina studentus līdz 22. septembrim pieteikties LiepU dienesta viesnīcas stāva vecākā amatam. 

 

Pieteikties iespējams, rakstot uz e-pastu lasmaveinberga@gmail.com un tajā norādot:

  • vārdu;
  • uzvārdu;
  • studiju programmu;
  • kursu;
  • stāvu dienesta viesnīcā, par kuru pretendents vēlas būt atbildīgs.

 

Savus pieteikumus sūtīt aicināti aktīvi un atbildīgi LiepU studenti, kuru galvenie uzdevumi dienesta viesnīcā būs kārtības uzturēšana, īpašu uzmanību pievēršot koplietošanas telpām, sadarbība ar LiepU Studentu padomi, aktīva līdzdarbošanās dienesta viesnīcas sadzīves stāvokļa uzlabošanā, ka arī Saimniecības padomes sēžu apmeklēšana.

 

Kļūstot par dienesta viesnīcas stāva vecāko, atbildīgajam būs tiesības saņemt informāciju par dienesta viesnīcā notiekošo no dienesta viesnīcas administratora un LiepU administrācijas, pārstāvēt savā stāvā dzīvojošo studentu intereses, kā arī būt starpniekam starp stāvā dzīvojošajiem un dienesta viesnīcas un LiepU administrāciju. Stāva vecākais no studentiem varēs pieprasīt dienesta viesnīcas iekšējo kārtības noteikumu un citu saistošo kārtības noteikumu izpildi.

 

Visu stāvu vecākajiem par savu pienākumu atbildīgu izpildi UZ STUDIJU GADU TIEK PIEŠĶIRTA 50% ATLAIDE DIENESTA VIESNĪCAS ĪRES MAKSAI.

 

Informācija par vēlēšanām un vēlēšanu debatēm vēl sekos.





 

Informāciju sagatavoja:

Baiba Elste,

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

tālr. 26203986

e-pasts: baiba.elste@inbox.lv