Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 14.09.2015 00:00

Eiropas Sporta nedēļu LiepU noslēdz ar pārgājienu

Eiropas Sporta nedēļa Liepājas Universitātes darbiniekiem, studentiem un mācībspēkiem noslēdzās aktīvā un saliedētā gaisotnē. Piektdien, 11. septembrī, Liepājas Universitātes saime kopā ar bērniem un četrkājainajiem mīluļiem devās pārgājienā gar jūras piekrasti.


Pārgājiens tika iesākts ar iesildošiem un meditējošiem vingrojumiem pie jūras Sporta un pedagoģijas jomas pasniedzējas Helēnas Vecenānes vadībā. Savukārt galapunktā sportotājus sagaidīja pikniks un dažādas aktivitātes, kuras organizēja studiju programmas „Sporta un deju skolotājs” 1. kursa studenti.


Īpaši aktīvs bija LiepU Bibliotēkas kolektīvs, kurš pārgājienā devās pilnā sastāvā. Bibliotēkas direktore Aija Kairēna stāsta, ka Bibliotēkas kolektīvs vairākas reizes gadā cenšas veikt dažādas ārpusdarba aktivitātes: „Šāds aktīvs laika pavadīšanas veids ir vērtīgs un veselīgs, kā arī saliedē kolektīvu. Ikdienā mums līdz jūrai pat nesanāk aiziet, tāpēc mēs esam priecīgi, ka bija iespēja piedalīties šādā mierīgā un harmoniskā aktivitātē kopā ar kolēģiem.”


Visi pārgājiena dalībnieki devās arī gājienā atpakaļ uz Liepāju gar jūras piekrasti, kopā pārgājienā mērojot gandrīz 13 kilometrus. 


FOTO