Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 18.06.2015 00:00

LiepU Atvērto durvju diena piedāvās pārsteigumus

Sestdien, 27. jūnijā, no pulksten 11.00 līdz 13.00 pie Liepājas Universitātes notiks Atvērto durvju diena, jo, sākot ar 1. jūliju, sākas pieteikšanās studijām.


Katra no četrām fakultātēm rādīs visu interesanto, kas notiek, izvēloties studenta dzīvi, iepazīstinās ar fakultātēs apgūstamajām zināšanām un iespējām darba tirgū, kā arī interesentiem būs iespēja saņemt atbildes no dekāniem, mācībspēkiem un studentiem uz sev neskaidrajiem jautājumiem.    


Atvērto durvju dienu interesantāku padarīs pasniedzēju un studentu priekšnesumi. Sporta un deju skolotāju programmas pasniedzējas Zitas Valkas priekšnesumā varēs baudīt flamenko, Jauno mediju mākslas programmas pasniedzējs Jānis Jankevics priecēs ar breika dejas prasmēm, bet studenti rādīs hip hopu, un Gvido Šalma vadībā notiks ielu vingrotāju priekšnesumi, kuros varēs iesaistīties arī skatītāji.       


Par notiekošā atraktivitāti rūpēsies Liepājas teātra aktieris, Liepājas Universitātes absolvents Kaspars Gods. 


Studentu padomes piedāvātajā konkursā būs iespēja laimēt balvas no kinoteātra "BALLE", LOC Ledus halles, aktīvās atpūtas parka "BB wakepark" un SIA "Proalifing", kuri piedāvā katamarānu nomu.


Ikviens, kuru varētu interesēt studijas Liepājas Universitātē un kuriem patīk interesanta un atraktīva dzīve, tiek aicināts piedalīties Atvērto durvju dienā. Izvēlies studēt Liepājā!