Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 25.03.2015 00:00

Aicina apmeklēt Logopēdijas centra zinātniski praktisko semināru

Rīt, 26. martā, plkst. 12:00 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14, 227. telpa) LiepU Zinātnes un radošuma dienu ietvaros notiks Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes Logopēdijas centra 7. zinātniski praktiskais seminārs, kuru apmeklēt aicināts ikviens interesents.


Priekšlasījumu „Valodas attīstības sekmēšana mūzikas nodarbībās pirmsskolas vecumā” sniegs Ezeres vidusskolas direktora vietniece pirmsskolas jautājumos Vaira Ansone, bet studiju programmas „Logopēdija” 3. kursa studenti seminārā piedalīsies ar zinātniskajiem lasījumiem par veiktajiem pētījumiem logopēdijas jomā. Laura Laugale lasīs referātu par kreilību un tās ietekmi uz rakstu valodas apguves procesu sākumskolā, savukārt Liene Leite – par bērnu ar aukslēju šķeltni aprūpi, mutvārdu runas un rakstu valodas traucējumiem. 4. kursa studentes Anita Strazdiņa un Annija Saulīte kopā ar 3. kursa studentēm Darju Veļģeri un Līgu Kalniņu stāstīs par iespaidiem, studējot logopēdiju Spānijā, Beļģijā un Grieķijā, Erasmus studentu apmaiņas programmas ietvaros.


Semināra noslēgumā būs iespēja skatīt gadskārtējo runas un valodas traucējumu korekcijas materiālu izstādi, kurā aplūkojamos materiālus ir izstrādājušas Logopēdijas programmas studentes logopēdiskās prakses laikā gan sadarbojoties ar prakses vadītājiem, gan meklējot idejas grāmatās un elektroniskajos resursos.