Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 24.03.2015 00:00

LiepU ēno studentus un iepazīst studiju piedāvājumu

Šajā nedēļā, no 23. līdz 29. martam, Liepājas Universitātē (LiepU) norisinās pasākums „Roku rokā ar studentu”, kurā skolēni ēno LiepU studentus. LiepU viesojas skolēni no Grobiņas, Rīgas, Ventspils, Jelgavas, Dobeles, Aizputes, Kuldīgas, Kandavas un Liepājas.


Skolēni izvēlējušies ēnot studiju programmu „Komunikācijas vadība”, „Kultūras vadība”, „Dizains”, „Jauno mediju māksla”, „Fotomāksla”, „Skolotājs” un „Matemātika, fizika un datorzinātnes” studentus.


Pasākums „Roku rokā ar studentu” ir iespēja skolēniem piedalīties studenta ēnošanā un iepazīt interesējošo LiepU studiju programmu – piedalīties studenta lekcijās un ārpusstudiju aktivitātēs .


Tie, kuri nepaguva pieteikties pasākumam „Roku rokā ar studentu”, aicināti apmeklēt Atvērto durvju dienu 11. aprīlī plkst. 11:00 LiepU, Lielajā ielā 14. Atvērto durvju dienā notiks tikšanās ar fakultāšu dekānēm, studiju programmu direktoriem, mācībspēkiem un studentiem. Varēs saņemt informāciju par studiju maksām, kredītiem, budžeta vietām un stipendijām, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās un dažādos testos, konkursos un eksperimentos.