Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 09.03.2015 00:00

Tiek organizēts LiepU tradicionālais boulinga turnīrs “RIPINI DZINTARU”

Š.g. martā un aprīlī Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) sadarbībā ar “Dzintara boulings”, “Rietumu Radio” un klubu “Ego” organizē tradicionālo LiepU Boulinga kausu 2015 “Ripini dzintaru”, kurš norisināsies atpūtas centrā “Dzintara boulings” Liepājā, Peldu ielā 66.


Pasākuma mērķis ir veicināt saliedētību starp Liepājas Universitātes studentiem un Liepājas vidusskolu topošajiem absolventiem - 12. klašu skolēniem.


Turnīra pirmā kārta norisināsies 25. martā plkst. 18:00, nākamās kārtas notiks katras nākamās nedēļas trešdienā plkst. 18:00. Kārtu skaits būs atkarīgs no pieteikto komandu skaita.


Boulinga kausā aicināts piedalīties jebkurš students, kurš studē Liepājas Universitātē, un skolēns, kurš mācās kādā no Liepājas vidusskolu 12. klasēm.


Lai piedalītos, ir jāizveido komanda, kuras sastāvā ir četri dalībnieki. Viena persona nevar piedalīties turnīrā vienlaicīgi vairāku komandu sastāvā. Katram dalībniekam būs jāiemaksā dalības maksa 2 EUR.


Pieteikšanās līdz 19. martam, aizpildot reģistrācijas anketu LiepU SP mājaslapā www.liepusp.lv/boulings. Turpatatrodams arī turnīra nolikums.


Pasākumu arī atbalsta: "Kino Balle", drukas studija "InCopy", tirdzniecības centrs "Ostmala", LOC Baseins&SPA un "Druvas saldējums", kas parūpēsies, lai dalībnieki saņemtu no kvalitatīvām izejvielām, dabīga piena un sviesta Latvijā ražotu saldējumu.