Jaunumi:

Atpakaļ
07.02.2014 00:00

LiepU pārstāvji piedalīsies starptautiskās izglītības izstādēs Uzbekistānā un Gruzijā

Lai popularizētu Liepājas Universitātes (LiepU) starptautiskās studiju programmas un vasaras uzņemšanā piesaistītu vairāk studentu, nākamnedēļ LiepU pārstāvji dosies uz starptautiskām izglītības izstādēm Uzbekistānā un Gruzijā.


No 11. līdz 13. februārim, lai veicinātu izglītības eksportu ārvalstīs, Dabas un inženierzinātņu fakultātes pasniedzējs un pētnieks Patriks Morevs LiepU pārstāvēs X Starptautiskajā izglītības izstādē "Education and Career 2014" Taškentā, Uzbekistānā, bet 15. februārī LiepU prezentēs izglītības izstādē Andidžānā, Uzbeksitānā. Papildus izstādēm Uzbekistānā ir plānota arī potenciālo studentu eksaminēšana. Lai students iestātos augstskolā, ir nepieciešams pārbaudīt studenta angļu valodas un matemātikas zināšanas klātienē, kā arī veikt pārrunas angļu valodā ar katru studentu.


Savukārt no 14. līdz 15. februārim LiepU Ārzemju sakaru daļas vecākā referente Ērika Lauberga par studiju iespējām LiepU informēs jauniešus Gruzijas lielākajā izglītības izstādē „Expo Georgia 2014”, kas norisināsies Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi.


Atgādinām, ka Liepājas Universitāte š.g. janvārī tika pārstāvēta arī Šrilankas lielākajās izglītības izstādēs Kolombo un Kendi un, kā atzīst Ārzemju sakaru daļas vadītāja, interese par studiju iespējām LiepU bijusi liela, kā arī potenciālie studenti no Šrilankas esot zinoši un motivēti.


Liepājas Universitāte starptautiskajā izglītības tirgū piedāvā programmas angļu valodā jau trešo gadu, kopumā tiek piedāvātas trīs bakalaura studiju programmas un divas maģistra līmeņa studiju programmas. Jāmin, ka ārvalstu studentu piesaiste universitātē arī šogad ir viens no augstskolas stratēģiskajiem mērķiem.

Foto: https://www.facebook.com/events/539450372818250/