Jaunumi:

Atpakaļ
17.12.2013 00:00

Interesenti aicināti uz Logopēdijas centra 4. zinātniski - praktisko semināru

19. decembrī plkst. 15.30 Liepājas Universitātē (LiepU), Lielajā ielā 14, 229. telpā, notiks Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes Logopēdijas centra 4. zinātniski - praktiskais seminārs „LiepU PSDF Logopēdijas centra un studiju programmas „Logopēdija” aktivitātes un rezultāti 2013. gadā”.


Seminārā tiks prezentēts lektoru un studentu pārskats par studiju procesa, sabiedriskās un zinātniskās darbības aktivitātēm un rezultātiem 2013. gadā, kā arī studiju programmas „Logopēdija” 3. kursa studentu prakse un atskaite par pētnieciskās darbības norisi, skolas logopēdiskās prakses izvērtējumu un ieteikumiem. Noslēgumā paredzēta piparkūku degustācija un diskusija par 2014. gada plāniem.


Seminārā piedalīsies studiju programmas „Logopēdija” 1., 2., un 3. kursa studenti, LiepU Logopēdijas centra vadītāja un logopēdisko prakšu konsultante Gundega Tomele, Logopēdijas centra Runas un balss izpētes laboratorijas vadītāja Baiba Trinīte, lektore Zane Tumševica, logopēdiskās prakses vadītājas Maruta Zvirbule un Dagnija Alpe – Lūka.