Jaunumi:

Atpakaļ
03.12.2013 00:00

Atlasē noskaidroti Ziemassvētku balles Karaļa un Karalienes kandidāti

28. novembrī Liepājas Universitātes (LiepU) aktu zālē, Lielajā ielā 14, norisinājās Ziemassvētku balles Karaļa un Karalienes troņmantnieku pirmā atlases kārta, kurā tika noskaidroti 8 kandidāti, kuri 13. decembrī LiepU Ziemassvētku ballē cīnīsies par Karaļa un Karalienes titulu.


1. atlases kārtā bija pieteikušies 14 kandidāti, kuriem atlases laikā bija jāpierāda, kāpēc tieši viņš/-a ir pelnījis/-usi kroni, kā arī katram dalībniekam pēc iespējas oriģinālāk nācās atbildēt uz maģisko jautājumu. Par jautru un nesaspringtu noskaņu rūpējās atlases vadītāji Madara Šuktere un Reinis Osis. Dalībnieku uzstāšanos vērtēja četri žūrijas pārstāvji – Egija Janvare, Pāvels Jurs, un iepriekšējie LiepU Ziemassvētku balles Karaļa un Karalienes laureāti Jānis Anškēvics un Oļesja Kordejonoka.


Uz nākamo kārtu tika izvirzīti 8 dalībnieki – Laura Balcere, Monta Kurgane, Sintija Pīrāga, Klinta Linde, Ainārs Pāvils, Normunds Karpičs, Juris Rullis un Raivis Mumgaudis. Šie dalībnieki tiks sadalīti pāros un ar profesionāļu palīdzību iestudēs deju, kura būs jāprezentē finālā. Par atlases organizētību un iespaidiem Laura Balcere un Monta Kurgane dalās sajūtās: „Ļoti patika noorganizētā balles Karaļa un Karalienes atlase. Pasākums bija ļoti kvalitatīvs. Patika, ka vadītāji bija ļoti oriģināli apģērbušies un pieskaņojušies tematikai. Jautājumi bija interesanti, žūrija bija labi izmeklēta un kompetenta”. Arī Juris Rullis uzskata, ka „atlase tiešām bija uzdevuma augstumos un vadītāji ļoti labi padarīja savu darbu. Visā kopumā patīkams pasākums un fantastiska atmosfēra! ”


Ziemassvētku balles Karaļa un Karalienes kronēšanas ceremonija norisināsies 2013. gada 13. decembrī plkst. 21:00 Liepājas Olimpiskajā centrā (LOC). Atgādinām, ka ir iespējams iegādāties ielūgumus uz Ziemassvētku balli. LiepU Studentu padome iesaka nekavēties ar ielūgumu iegādi un galdiņu rezervēšanu.

Seko līdzi jaunumiem twitter.com kontā @LiepUSP, kā arī draugiem.lv.


Pasākumu atbalsta Liepājas Olimpiskais centrs, Liepājas Simfoniskais orķestris, SIA "Grobiņas ziedi", Red Bull, Ego klubs, kompānija "Diva Sharm". Galvenais atbalstītājs ir Liepājas Teātris.

 

Pasākumu organizē LiepU Studentu padome sadarbībā ar studiju programmas „Komunikācijas vadība” 2. un 3. kursa studentiem.





 

 

Informāciju sagatavoja:

Liepājas Universitātes

KomVad 3. kursa studentes
Foto: Zaigonis Graumanis