Jaunumi:

Atpakaļ
21.11.2013 00:00

PSDF studenti aicināti pieteikties projektam „USDEC 2014”

Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes (PSDF) studenti ar labām angļu valodas zināšanām aicināti iesaistīties projektā „USDEC 2014” (USING SCHOOL FOR DEVELOPING EUROPEAN CITIZENSHIP), kas notiks no 3. līdz 16. martam Sakarijas Universitātē (Turcija).

 

Projektā „USDEC 2014” piedalīsies pedagogi un studenti no 9 valstu augstskolām un universitātēm – Turcijas, Spānijas, Portugāles, Vācijas, Austrijas, Latvijas, Lietuvas, Dānijas un Beļģijas. No katras valsts projektā var piedalīties 2 pedagogi un 5 – 10 studenti.

 

Projekta ietvaros katras dalībvalsts mācībspēki piedāvās noklausīties referātus par savu profesionālo pieredzi un ikdienas darba pienākumiem. Lai stiprinātu katra cilvēka kā Eiropas pilsoņa apziņu, tiks sniegts ieskats katras valsts vai augstskolas vēsturē, apspriestas problēmas un meklēti risinājumi.

 

Studentiem būs iespēja iesaistīties darba grupās (studenti varēs izvēlēties, pie kuras valsts pedagogiem vēlas darboties un kādu no piedāvātajām tēmām). Noslēgumā studenti prezentēs darba grupās paveikto.

 

Brīvdienās organizatori piedāvā doties ekskursijā uz Stambulu, kā arī dažādus citus brīvā laika pavadīšanas veidus.
Projekts ir interesants un vērtīgs ar to, ka iespējams vienuviet iepazīties ar dažādu valstu kultūrām, cilvēkiem, izglītības modeļiem, kā arī iegūt jaunus draugus.

 

Interesentiem lūgums pieteikties, rakstot uz e-pastu: liga.engele@liepu.lv līdz š.g. 27. novembrim.


Seši projekta dalībnieki tiks noteikti pārrunās, kas notiks š.g. 28. novembrī plkst. 15.00 Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, 424. auditorijā. (Pārrunās jābūt gataviem angļu valodā pastāstīt par sevi, par piedalīšanos citos projektos, izskaidrot motivāciju, kādēļ vēlaties iesaistīties šajā projektā u.tml.).