Jaunumi:

Atpakaļ
19.11.2013 00:00

Notiks LiepU Ziemassvētku balles karaļa un karalienes pirmā atlase

Līdz 27. novembrim tiek izsludināta pieteikšanās Liepājas Universitātes (LiepU) Ziemassvētku balles Karaļa un Karalienes titulam. Šogad konkursam jāpiesakās katram individuāli (nevis pāros), kā arī katram kandidātam sevi būs jāpierāda atlases kārtā. 


Izvirzīt Ziemassvētku balles Karaļa un Karalienes titulam var arī kursa biedrus, rakstot konkrētā cilvēka vārdu, uzvārdu uz e-pastu sanda_abola@inbox.lv .


Atlases kārta notiks 28. novembrī plkst. 18.00 LiepU aktu zālē (Lielā iela 14), tajā kroņa tīkotājiem būs jāiepazīstina žūrija ar sevi, pierādot savu atbilstību Karaļa vai Karalienes titulam.


Karalis un Karaliene tiks noskaidroti finālā, kas notiks LiepU Ziemassvētku balles laikā – 13. decembrī plkst. 21.00 Liepājas Olimpiskajā centrā (LOC).


Potenciālajiem troņmantiniekiem jāpiesakās (vai arī studentiem jāpiesaka kandidāts) līdz 27. novembrim, rakstot uz e-pastu: sanda_abola@inbox.lv vai zvanot pa tālruni 29830939. Turpat arī plašāka informācija.


Dalībniekus iepazīt, novērtēt un atbalstīt laipni aicināti arī visi LiepU studenti, darbinieki un mācībspēki.


Piesakies un pierādi, ka Tu esi LiepU Ziemassvētku balles Karaļa vai Karalienes kroņa cienīgs!


Seko līdzi jaunumiem twitter kontā @LiepUSP, draugiem.lv.


Pasākumu atbalsta Liepājas Olimpiskais centrs, Liepājas Simfoniskais orķestris, SIA "Grobiņas ziedi", Red Bull, Ego klubs, kompānija "Diva Sharm". Galvenais atbalstītājs Liepājas Teātris.


Pasākumu organizē LiepU Studentu padome sadarbībā ar studiju programmas „Komunikācijas vadība” 2. un 3. kursa studentiem.



 

Informāciju sagatavoja:

Liepājas Universitātes

KomVad 3. kursa studentes