Jaunumi:

Atpakaļ
05.11.2013 00:00

TN „Kurzeme” apskatāma Liepājas Universitātes studentu darbu izstāde „Mīli Latviju!”

Līdz 24. novembrim tirdzniecības namā „Kurzeme”, 3. stāvā, apskatāma Liepājas Universitātes studentu darbu izstāde „Mīli Latviju!”.


Studentu darbu ekspozīcijā iekļautas fotogrāfijas, vizuāli stāsti un dažādi dizaina risinājumi.


Ir iespēja iepazīties ar studiju programmas "Dizains" 2. kursa studenta Anda Spriņķa izstrādāto darbu „Cilvēks cilvēka labā” par sociālās aprūpes centru Usmā. Darbs veidots, tekstu papildinot ar fotogrāfijām un atklājot centra vadītājas Elitas Treimanes stāstu par mīlestību pret Latviju, pret cilvēkiem mūsu valstī, par veikumu, lai apzinātu un palīdzētu risināt mazaizsargāto personu sociālās problēmas, sekmētu viņu integrēšanos sabiedrībā, organizētu bērnu un jauniešu brīvā laika pavadīšanu.


Artūrs Ziediņš kopā ar kursa biedriem izstrādājis Goda apliecinājumu Artūram Vīdneram, kurš bija patiess Latvijas patriots un valsts aizstāvis Otrajā Pasaules karā.


Savukārt mākslas maģistre Laura Kontrauska strādā alternatīvās fotogrāfijas jomā, izmantojot cianotipijas un sāls drukas tehnikas. Māksliniece interesentiem piedāvā aplūkot  darbus ar nosaukumu „Divi vienā”. Izstādes apmeklētājiem ir iespēja skatīt divu dažādu lietu, objektu, būtņu un simbolisko nozīmju salikumu vienā attēlā, tādējādi radot iespēju ikvienam pašam vērtēt, redzēt, izprast.


Studiju programmas „Fotomāksla” students Agris Baužis uzņēmis vairākas fotogrāfijas par Latviju, bet Mārtiņš Milllers eksponē dizainisku risinājumu, kurā apvienojas Kurzemes veidols un laika ritējuma motīvs.



Informāciju sagatavoja:

Daira Kārkliņa

TN „KURZEME” reklāmas daļa

Tālr. +371 29194404;

 

marketings@rozulaukums.lv