Jaunumi:

Atpakaļ
23.10.2013 00:00

LiepU viesosies ASV vēstniecības Latvijā pārstāvji

Š.g. 28. oktobrī no plkst. 11:00 līdz 12:00 Liepājas Universitātē (LiepU) iepazīšanās vizītē viesosies ASV vēstniecības pārstāvji Latvijā - ASV Kultūras atašeja Latvijā Daniela Koršaka (Danielle Korshak), Kultūras programmu speciāliste Marta Sarma, Mediju speciālists Raimonds Andžāns, ASV Preses un kultūras nodaļas praktikante Ieva Krekovska un Izglītības programmu speciāliste Ingrīda Bodniece.

 

No plkst. 11:00 līdz 11:15 viesi no ASV vēstniecības tiksies ar LiepU vadību, kā arī ar Fulbraita stipendiāti Lauru Valdmani, kas šobrīd Liepājas Universitātē pasniedz angļu valodu.

 

Savukārt no plkst. 11:15, Lielajā ielā 14, 327.auditorijā, Kultūras atašeja Daniela Koršaka LiepU studentiem vadīs lekciju angļu valodā par Endiju Vorholu (Andy Warhol) kā Pop-Art virziena pārstāvi. Lekcijas ilgums paredzēts apmēram 30 minūtes, no kurām 10 minūtes atvēlētas jautājumiem un atbildēm.

 

Lekciju apmeklēt aicināti ne tikai mākslas un kultūras jomas studenti, bet arī jebkurš interesents, kas vēlas paplašināt savu redzesloku un prot angļu valodu.