Jaunumi:

Atpakaļ
15.10.2013 00:00

Iespēja iepazīt citu valstu kultūru

No 10. oktobra Liepājas Universitātes (LiepU) Studentu padomes Ārējo sakaru virziens kopā ar ārvalstu studentu atbalsta personām jeb buddies rīko starpkultūru mēnesi, kura laikā būs iespējams iepazīties ar tām kultūrām, kuras pārstāv ERASMUS un pilna laika ārvalstu studentiem. Pasākuma mērķis ir veicināt sadraudzību starp studentiem un pasniedzējiem un iepazīt dažādās kultūras.


Pirmais kultūras vakars notika 10. oktobrī, kur latviešu studenti prezentēja savu kultūru gan ar tradicionālajām vakariņām, gan ar prezentāciju par Latviju un latviešiem. Vakara gaitā tika arī izspēlēta viktorīna un kopā ar ārvalstu studentiem dejota latviešu tautas deja.


Pārējie kultūras vakari paredzēti katru ceturtdienu oktobra mēneša laikā, un tajos būs iespējams iepazīties ar turku, grieķu, uzbeku un citām kultūrām. Jau šonedēļ, 17. oktobrī, plkst. 19.00 notiks nākamais kultūras vakars, kuru rīkos turku studenti. Pasākuma norises vieta ir LiepU dienesta viesnīcas 325. telpa. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, interesentiem iepriekš ir jāpiesakās, rakstot uz e-pastu andra.jurgelane@gmail.com.





 

Informāciju sagatavoja:

Andra Jurgelāne,

LiepU Studentu padomes Ārējo sakaru virziena vadītāja e-pasts: andra.jurgelane@gmail.com mob.tālr.: +37128755665