Jaunumi:

Atpakaļ
24.09.2013 00:00

LiepU futbola komanda iegūst 7. vietu Studentu kausa izcīņā minifutbolā

Pagājušās nedēļas nogalē Liepājas Universitātes (LiepU) futbola komanda ieguva 7. vietu Studentu kausa izcīņā minifutbolā, vienā grupā cīnoties ar iepriekšējās sezonas čempioniem un trešās vietas ieguvējiem.


"LiepU" futbola komanda aizvadītajā nedēļas nogalē devās uz Rīgu, kur norisinājās Studentu kausa izcīņa minifutbolā jeb „astoņi pret astoņi”. Sacensības notiek jau trešo reizi, tās organizē Rīgas Futbola federācija sadarbībā ar Futbola Turnīru asociāciju. Pavisam kopā šajā kausa izcīņā piedalījās deviņas komandas, kuru skaitā bija valsts augstskolu komandas – Latvijas Universitātes (LU), Rīgas Tehniskās universitātes (RTU), Rīgas Stradiņu universitātes (RSU), Latvijas Jūras akadēmijas (LJA), Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA), Liepājas Universitātes (LiepU) un privāto augstskolu komandas – Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolas (ISMA), Transporta un sakaru institūta (TSI) un Stockholm School of Economics in Riga (SSE Riga).


Pirmajā grupas spēlē liepājnieki sacentās ar RTU komandu, kurai LiepU piekāpās pēdējā spēles minūtē 1:0. Sīva cīņa norisinājās arī starp RSU un LiepU komandām, bet otrā puslaikā pretinieki guva kuriozus vārtus ar tiesneša „palīdzību”. Pēdējā spēle grupā tika aizvadīta pret ISMA komandu, kurā sākumā liepājnieki bija pārāki, bet, spēlei turpinoties, neizdevās gūt vārtus un spēle noslēdzās 2:0 par sliktu LiepU. Par 7. - 8. vietu LiepU cīnījās ar LSPA komandu. Visu spēles laiku liepājnieki bija pārāki par pretiniekiem un nobeidza turnīru ar skaistu spēli, uzvarot 2:0, tādejādi atstājot Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju 8. vietā.


"LiepU" komandas sastāvs: Aivis Karzons (kapteinis), Māris Mičionoks, Emīls Rubezis, Toms Gūtmanis, Māris Zalmanis, Kristaps Zutis, Edijs Roķis, Kaspars Brīvkalns, Dāvis Plūme.

 

                                                                                             

Informāciju sagatavoja:

Aivis Karzons,

LiepU SP sporta virziena vadītājs

Tālr. 28470261