Jaunumi:

Atpakaļ
23.09.2013 00:00

Liepājas Universitātē notiks Padomnieku konventa sanāksme

27. septembrī plkst. 15.00 Liepājas Universitāte Lielajā ielā 14, Senāta sēžu zālē, organizē Padomnieku konventa sēdi, kurā ziņojumu par galvenajām Liepājas Universitātē veiktajām aktivitātēm, svarīgākajām problēmām un to risinājumiem laika posmā pēc iepriekšējās Padomnieku konventa sēdes šī gada sākumā sniegs Liepājas Universitātes rektors profesors Jānis Rimšāns.


Konventa locekļi tiks iepazīstināti arī ar 2013./2014. studiju gada aktuālākajiem un Liepājas Universitātē īstenojamiem uzdevumiem un attīstības stratēģijas vadlīnijām 2014. gadam, tiks apspriestas arī idejas, kas ir saistītas ar Liepājas Universitātes 2014. gadā –sešdesmitajā darbības (jubilejas) gadā paredzētajām iniciatīvām.


Padomnieku konventa sanāksmē piedalīsies Valsts prezidenta Stratēģiskās attīstības komisijas vadītājs Juris Ekmanis,  Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretārs Aleksandrs Antonovs, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Liepājas nodaļas vadītājs Ģirts Kronbergs, Liepājas pilsētas Domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un sporta jautājumos Silva Golde, Latvijas Darba devēju konfederācijas sociālā dialoga Kurzemes reģiona koordinatore Sanita Linde, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētājs Andris Jaunsleinis, Nodibinājuma "Ventspils Augsto tehnoloģiju parks"  Biznesa inkubatora vadītājs Salvis Roga un citi Padomnieku konventa locekļi.