Jaunumi:

Atpakaļ
19.09.2013 00:00

LiepU notiek Erasmus informatīvā sesija „Satiec savu ERASMUS”

No 23. līdz 27. septembrim Liepājas Universitātē (LiepU) notiek Erasmus informatīvā sesija „Satiec savu ERASMUS”, kuras ietvaros LiepU Ārzemju sakaru daļa rīko informatīvus seminārus par ERASMUS apmaiņas programmas piedāvātajām iespējām.


Šijā nedēļā Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, 1. stāva foajē, ikvienam arī ir iespēja iepazīties ar interaktīvo stendu „Erasmus vēstnieki”. Valsts izglītības attīstības aģentūras veidotais stends vizuāli pievilcīgā un viegli uztveramā veidā ar video, fotogrāfiju un atziņu palīdzību ikvienu iepazīstinās ar studentu, pasniedzēju un augstskolu personāla stāstiem par studijām un profesionālo pilnveidi dažādās Eiropas valstīs Erasmus apmaiņas programmā.

Informatīvajos semināros piedalīsies un pieredzē dalīsies ne tikai Ārzemju sakaru daļas darbinieces, bet arī studenti, kas iepriekš studējuši kādā ārvalstu augstskolā vai izgājuši praksi ārvalstu institūcijā.


Informatīvie semināri tiks organizēti pa fakultātēm:

  • Vadības un sociālo zinātņu fakultāte - 23. septembrī plkst. 14:00 Lielajā ielā 14, 227. telpā;
  • Dabas un inženierzinātņu fakultāte – 25. septembrī plkst. 11:30 Kr. Valdemāra ielā 4, 16. telpā;
  • Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte – 25. septembrī plkst. 14:00 Lielajā ielā 14, 327. telpā;
  • Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte – 26. septembrī plkst. 14:00 Kūrmājas prospektā 13, 205. telpā.

 

Erasmus ir mobilitātes un sadarbības programma, kas sniedz iespēju studentiem doties studijās vai praksē uz kādu no programmas 33 dalībvalstīm, profesionāli pilnveidoties augstākās izglītības iestāžu personālam, kā arī dažādu uzņēmumu speciālistiem dalīties ar savu pieredzi, lasot lekcijas vai vadot praksi studentiem ārvalstīs. Programmu Latvijā administrē Valsts izglītības attīstības aģentūra.

 

LiepU brošūra par ERASMUS