Jaunumi:

Atpakaļ
19.09.2013 00:00

Liepājas Universitātē ir izveidota sieviešu volejbola komanda „LiepU/LSSS”

Septembrī, pateicoties studentu iniciatīvai un Liepājas pilsētas Domes Sporta pārvaldes atbalstam, Liepājas Universitātē ir izveidota Liepājas Universitātes sieviešu volejbola komanda „LiepU/LSSS”.


„LiepU/LSSS” komanda ir izveidota, apvienojot Liepājas Sporta spēļu skolas vecākās grupas spēlētājas un volejbolistes no Liepājas Universitātes.  Treniņi notiek pirmdienās plkst. 18.30 – 20.30, otrdienās plkst. 17.30 – 19.10, trešdienās plkst. 19.00 – 20.30 un ceturtdienās plkst. 19.10 – 21.10 Liepājas Olimpiskā centra Volejbola zālē.


Volejbola komandas trenere Inguna Valdmane skaidro: „Arī šogad Liepājas Universitātē studē jaunietes, kas ir trenējušās un guvušas pieredzi, spēlējot Latvijas Jaunatnes līgā. Tādēļ radās doma izveidot Liepājas Sporta spēļu skolas un Liepājas Universitātes apvienoto sieviešu volejbola komandu, kas šajā sezonā ir pieteikta sieviešu līgā.Jaunizveidotā „LiepU/LSSS” komanda dod iespēju studentēm turpināt trenēties un piedalīties sacensībās sev iemīļotā sporta veidā, bet jaunajiem volejbolistiem – lielisks piemērs, no kā mācīties.”


Liepājas Universitātē, vēsturiski Liepājas Pedagoģiskajā institūtā, deviņdesmitajos gados jau ir bijusi izveidota sieviešu volejbola komanda, kura Latvijā spēlēja otrajā, vēlāk pirmajā līgā. Toreiz komandā spēlēja studentes, kuras volejbola spēles pieredzi bija guvušas, spēlējot Kuldīgas, Skrundas, Valmieras, Daugavpils un Murjāņu sporta skolu komandās. Komandas treneris bija Gints Juriks, kurš ir arī šobrīd treneris jaunizveidotajai komandai „LiepU/LSSS”.


Volejbola komandai ir aicinātas pievienoties studentes ar pieredzi Latvijas Jaunatnes volejbola līgā. Plašāka informācija – trenere Inguna Valdmane, tālr. 29143987 vai treneris Gints Juriks, tālr. 29199774.