Jaunumi:

Atpakaļ
16.09.2013 00:00

Liepājas Universitātē viesojas Anadolu Universitātes pasniedzēja Fatma Aksoja

No 16. līdz 20. septembrim Liepājas Universitātē (LiepU) Erasmus darbinieku mobilitātes programmas ietvaros viesosies Anadolu Universitātes (Eskişehir pilsēta, Turcija) angļu valodas pasniedzēja Fatma Aksoja (Fatma Aksoy).


Pasniedzējas interešu lokā ir angļu valodas kā svešvalodas mācīšana, kā arī ar pirmsskolas izglītību saistīti jautājumi.


Fatmas Aksojas nedēļas plānojums:

16. septembrī - tikšanās ar Liepājas Universitātes Ārzemju sakaru daļas darbiniecēm, LiepU angļu valodas pasniedzēju Olgu Semjonovu. Studiju programmas "Komunikācijas vadība" angļu valodas lekcijas vērošana/piedalīšanās darbā.


17. septembrī - tikšanās ar angļu valodas pasniedzēju Indru Kalniņu, piedalīšanās studiju programmas “Eiropas valodu un kultūru studijas” angļu valodas fonētikas nodarbībā, tikšanās ar studiju programmas “Eiropas valodu un kultūru studijas” direktori Elitu Balčus.


18. septembrī - diskusija ar profesori Valentinu Kaļiņinu, tikšanās ar Fulbraita stipendiāti, angļu valodas pasniedzēja asistenti Lauru Valdmani, tikšanās ar profesoru no Šveices Matiasu Rogo un viņa docētās filozofjas lekcijas vērošana.


19. septembrī - Kristīgās pirmsskolas / sākumskolas izglītības iestādes apmeklējums un tikšanās ar metodiķi Vinetu Poli, tikšanās ar LiepU Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes dekāni Ilzi Miķelsoni un prodekāni Lindu Pavītolu.


20. septembrī - LiepU Bibliotēkas apmeklējums.


21. septembrī - ekskursija pa Liepāju kopā ar ārzemju studentiem.