Jaunumi:

Atpakaļ
03.06.2013 00:00

LAOZ balvas latviešu literatūrā un Latvijas vēsturē

Latviešu Akadēmiskā Organizācija Zviedrijā (LAOZ, dibināta 1949.g.) izsludina vairākas balvas latviešu literatūrā un Latvijas vēsturē Ls 200 - 500 apmērā Latvijas un Zviedrijas augstskolu studentiem: 1) Veronikas Strēlertes piemiņas balvas latviešu literatūrā 2) Balvas Latvijas vēsturē
Apbalvoti tiek bakalaura un maģistra darbi minētājos priekšmetos. Pieteikumus balvām jāsūta LAOZ valdes loceklei Kristīnei Dannenbergai (e-pasts: dannenberg@snsb.se) līdz 2013.g. 30. jūnijam. 
Pieteikumam jāpievieno divi PDF faili ar sekojošu saturu: 1. Biogrāfija Curriculum Vitae, obligāti uzrādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, pasta adresi un e-pasta adresi, kā arī bakalaura vai maģistra darba kopsavilkums vienas lappuses apmērā (viens fails ar nosaukumu Uzvārds_CV_kopsavilkums.pdf) 2. Pilnīgs bakalaura vai maģistra darbs PDF formātā, kas iesūtams kā viens fails (<10 MB) ar nosaukumu Uzvārds_darbs.pdf. Darbi, kas ir lielāki par 10 MB, tehnisku iemeslu dēļ netiek pieņemti. 
Nepilnīgi vai augšminētajām prasībām neatbilstoši pieteikumi netiks izskatīti. Lēmums par balvas piešķiršanu tiks paziņots ne vēlāk par 2013. gada 30. septembri.
Kristīne Dannenberga Stokholmā, e-pasts: dannenberg@snsb.se