8.2.1.0/18/A/010 Studiju programmu fragmentācijas samazināšana un resursu koplietošanas stiprināšana LiepU

Progresa ziņojums par 2022. gada 1. ceturksni

Jau trešo gadu Liepājas Universitātē tiek realizēts Eiropas Sociālā fonda (ESF) finansēts projekts „Studiju programmu fragmentācijas samazināšana un resursu koplietošanas stiprināšana LiepU”, kura ietvaros ir izstrādātas un licencētas trīs jaunas studiju programmas.

Kopš janvāra visas trīs studiju programmas tiek aprobētas un aprobācijā piesaistīti eksperti, kuri izvērtē programmu kvalitāti.

Profesionālā bakalaura līmeņa studiju programmas "Vides inovāciju tehnoloģijas" direktora p.i. ir Mg. sc. env. Lilita Ābele. Programma tiek nodrošināta latviešu un angļu valodā. Profesionālā bakalaura līmeņa studiju programma "Viedās tehnoloģijas un mehatronika" izstrādāta sadarbībā ar Ventspils Augstskolu un programmas direktors ir Mg.sc.ing. Uldis Žaimis. Arī šī programma tiek piedāvāta latviešu un angļu valodā.

Februārī studijas uzsāka doktoranti doktora studiju programmā "Mediju māksla un radošās tehnoloģijas", kura izstrādāta sadarbībā ar Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolu "RISEBA”. Doktorantūras programmas direktore ir Dr.sc.soc. Rasa Šmite.

Sagatavots 29.03.2022.