Bibliotēka

Atpakaļ
Einārs Skuja, 26.04.2022

Aicinām izmantot!

Liepājas Universitātes bibliotēka studentiem piedāvā iespēju piekļūt aizstāvētajiem maģistra, bakalaura un kvalifikācijas darbiem (elektroniski kopš 2014. gada).

Noslēguma darbiem var piekļūt, izmantojot LiepU bibliotēkas Noslēguma darbu datubāzi (elektroniskā kataloga sastāvdaļa; pieejams šeit: https://alise.liepu.lv/), kā arī LUIS lietotājvārdu un paroli. Pamācība par piekļuvi noslēguma darbiem atrodama šeit.

Liepājas Universitātes tīmekļvietnē www.liepu.lv, sadaļā Bibliotēka/Pamācības ir izvietoti ieteikumi, kā piekļūt elektroniskajiem resursiem, kurus piedāvā bibliotēka.

Atgādinām, ka LiepU IT centrs piedāvā iespēju darbiniekiem, mācībspēkiem un studentiem izmantot elektroniskos resursus un pakalpojumus ārpus Liepājas Universitātes telpām, lietojot VPN. VPN nodrošina piekļuvi arī LiepU bibliotēkas abonētajām datubāzēm, žurnāliem, grāmatām, tīkla (Samba) diskiem vai citiem LiepU iekšējā tīkla resursiem. Lai konfigurētu VPN programmatūru savos datoros, jāizmanto MS Office 365 autorizācijas dati.
Pamācība pieejama šeit: Reģistrēties VPN (e-biblioteka.liepu.lv)