Bibliotēka

Atpakaļ
Einārs Skuja, 06.05.2021

Aicinām izmantot EBSCO tematisko datubāžu izmēģinājumu!

 

Aicinām izmantot EBSCO tematisko datubāžu (māksla un arhitektūra, komunikācija, izglītība un sociālās zinātnes) izmēģinājumu! Bezmaksas izmēģinājums ir pieejams līdz 2021. gada 25. jūnijam.

Māksla un arhitektūra ir pilnteksta mākslas zinātniskā datubāze, kas aptver tēlotājmākslu, lietišķo un komerciālo mākslu, kā arī arhitektūru un interjera dizainu.

Komunikācija ir pilnteksta zinātniskā datubāze komunikācijas studijām. Tā piedāvā simtiem populārāko komunikācijas žurnālu, kuri aptver visas saistītās disciplīnas, tostarp, mediju studijas, lingvistiku, runas patoloģiju un retoriku.

Izglītība ir pilnteksta zinātniskā datubāze, kas paredzēta izglītības un pedagoģijas studentiem, profesionāļiem un politikas veidotājiem. Tā nodrošina pilntekstus, indeksāciju un kopsavilkumus tūkstošiem izglītības žurnālu, grāmatu un ar izglītību saistītiem konferenču materiāliem.

Sociālās zinātnes – Socindex ir pilnteksta socioloģijas zinātnes datubāze. Tā nodrošina ekspertrecenzētus socioloģijas žurnālus, kas aptver dažādus pētījumu virzienus: dzimumu līdztiesība, rasu līdztiesība, sociālā psiholoģija, reliģija, sociālais darbs u.c.