Bibliotēka

Atpakaļ
Einārs Skuja, 29.09.2020

Aicinām izmēģināt vērtīgu datubāzi!

Liepājas Universitātes bibliotēka no 28. septembra līdz 1. novembrim piedāvā izmēģinājuma piekļuvi Taylor & Francis Group izveidotajai daudznozaru pilntekstu elektronisko grāmatu datubāzei Taylor & Francis eBooks.

Piekļuves saite šeit: https://www.taylorfrancis.com/

Taylor & Francis Group ir viens no vadošajiem akadēmisko grāmatu un žurnālu izdevējiem pasaulē, aptverot visas zinātņu nozares.

Lielāko daļu e-grāmatu, kuras ir piedāvātas Taylor & Francis eBooks datubāzē, veido Routledge izdevumi, bet e-grāmatu klāsts papildināts arī ar David Fulton, CRC Press, Earthscan, Focal Press, Psychology Press u.c. izdevniecību e-grāmatām. Taylor & Francis eBooks ir vienota platforma vairāk nekā 120 000 augstas kvalitātes e-grāmatām teju jebkurā akadēmiskā disciplīnā – filozofija, vēsture, biozinātnes, fizika, tehnoloģijas un inženierzinātnes, medicīna, humanitārās zinātnes, sociālās zinātnes u.c.

Šī platforma piedāvā rūpīgi izstrādātus meklēšanas un rezultātu filtrēšanas rīkus, kas palīdzēs katram atrast tieši sev nepieciešamo grāmatu vai grāmatas nodaļu. Ir iespējams meklēt e-grāmatu saturu gan grāmatu, gan nodaļu līmenī, filtrēt meklēšanas rezultātus pēc temata, publicēšanas datuma un publicēšanas gada. E-grāmatas ir iespējams lasīt tiešsaistē un lejupielādēt personīgai lietošanai mācību nolūkos.