Kalendārs:

Maijs

Latvijas Bankas atklātā vieslekciju “Latvijas tautsaimniecība– pārkaršanas riski”

Kad:

15.05.2018 12:00 līdz 13:30

Kur:

Lielā iela 14, Liepāja, LV-3401, Latvija (Karte)

Apraksts:


Liepājas Universitātē (Lielā ielā 14,227.telpā) ikvienam interesentam būs iespēja piedalīties atklātajā vieslekcijā“Latvijas tautsaimniecība – pārkaršanas riski”, ko vadīs Latvijas BankasMonetārās politikas pārvaldes Makroekonomikas analīzes daļas galvenā ekonomisteAgnese Rutkovska.


Latvijas tautsaimniecības izaugsme irpaātrinājusies, arī iedzīvotāju ienākumi pakāpeniski aug. Pirms aptuveni desmitgadiem strauja izaugsme un ienākumu pieaugums Latvijā tika analizētskopsakarībā ar tautsaimniecības pārkaršanu un nelīdzsvarotību vairākossektoros. Vieslekcijā “Latvijas tautsaimniecība– pārkaršanas riski” LatvijasBankas speciāliste Agnese Rutkovska skaidros- kas šobrīd notiek citādākpieprasījuma un piedāvājuma pusē, kā arī analizēs: Latvijas tautsaimniecībasizaugsmi noteicošos faktorus; tautsaimniecības attīstību raksturojošusstrukturālos rādītājus; līdzsvarotai attīstībai nepieciešamās kapacitātesveidošanās līdzšinējās tendences un nākotnes iespējas.

Vieslekciju organizē Liepājas UniversitātesMūžizglītības nodaļa sadarbībā ar Vadības un sociālo zinātņu fakultāti.

Dalība vieslekcijā ir bez maksas.

!!! Vieslekcijai lūgums iepriekš pieteikties(līdz 10. maijam) Mūžizglītības nodaļā (Līga, tālrunis: 20234301 vai e-pasts:liga.apenite@liepu.lv).