Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 05.04.2018 00:00

Ievēlēta 22. Studentu padome

Š. g. 4. aprīlī plkst. 18.00 Senāta sēžu zālē notika Liepājas Universitātes 22. Studentu padomes iekšējās vēlēšanas.


Apņēmības pilns savu darbu uzsāk jaunais 22. Studentu padomes sastāvs. Par 22. Studentu padomes priekšsēdētāju ievēlēta Alīna Katrīna Kūtre, bet par viņas vietnieci kļuvusi Anna Vintēna. Ievēlēta arī Valdes sekretāre Monta Sorokina un virzienu vadītāji: Elza Anna Grahoļska – Sporta virziena vadītāja, Una Kalniņa – Ārējo sakaru virziena vadītāja jeb ESN Liepājas priekšsēdētāja, Fēlikss Sandis Safronovs – Tehniskā virziena vadītājs, Anita Lazdeniece – Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja, Liena Tauriņa – Sociālā virziena vadītāja, Rodrigo Gruntmanis - Akadēmiskā virziena vadītājs un Meldra Ikauniece - Kultūras virziena vadītāja. 


Iepriekšējās Studentu padomes priekšsēdētāja Brigita Laura Meķe par vēlēšanām izsakās: “Novēlu jaunajai priekšsēdētājai un jaunajiem virzienu vadītājiem izturību un veiksmi darbā un mērķu sasniegšanā, kā arī saliedētības sajūtu gan strādājot, gan atpūšoties!”


Jaunais sastāvs tika ievēlēts ar partijas “Ezīši miglā” 14 balsstiesīgo pārstāvju pieņemto lēmumu. Visi partijas biedri apņemas godprātīgi pildīt savus pienākumus, turpinot iepriekšējās Studentu padomes darbu, gatavi pildīt priekšvēlēšanās izteiktos solījumus, un vienmēr strādāt pie tā, lai studiju process būtu pilnvērtīgs ikvienam studentam. 


22. Studentu padomes biedru kontakti un informācija par aktuālo LiepU studentu dzīvē pieejama Studentu padomes mājas lapā: www.liepusp.lv, kā arī Facebook lapā – Liepājas Universitātes Studentu padome.


Informāciju sagatavoja:

Anita Lazdeniece,

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

tālr. 29817736

e-pasts: anitalazdeniece@gmail.com