Jaunumi:

Atpakaļ
| Ārzemju sakaru daļa, 06.04.2018 00:00

LiepU turpina informēt potenciālos studentus no Ukrainas

2. aprīlī galvenā speciāliste starptautiskās sadarbības jautājumos Ērika Lauberga pārstāvēja Liepājas Universitāti informatīvā seminārā Kijevā, Latvijas Republikas vēstniecības Ukrainā telpās.  To organizēja LiepU oficiālais pārstāvis Ukrainā – SIA “Intellect Guide”.

 

Seminārs norisinājās divās daļās, kur pirmajā interesentiem tika prezentēta Latvija un studiju iespējas šajā valstī. Otrajā daļā neformālā gaisotnē Augstākās izglītības eksporta apvienības pārstāvji, 11 Latvijas  augstskolu darbinieki,  atbildēja uz konkrētiem interesentu jautājumiem.

 

Jau pēc divām dienām, 4. aprīlī, LiepU tika prezentēta starptautiskā izglītības izstādē Kijevā, kuras laikā Ē. Laubergai bija iespēja tikties ar ļoti daudziem potenciālajiem studentiem un viņu vecākiem, lai individuāli sniegtu plašu informāciju par studiju iespējām universitātē un dzīvi Liepājā.

 

LiepU pašlaik studē viena studente no Ukrainas, bet tuvākajā laikā Ārzemju sakaru daļa cer sagaidīt vairākus potenciālos studētgribētājus no šīs valsts. 


Foto ŠEIT